perjantai 30. syyskuuta 2016

Nauti valmiista!


Pääsin yhtenä 60 opettajan joukossa haastateltavaksi Helenan ja Hannun kirjaan, joka ilmestyy nyt 30.9. Arkipäivässä tehtyjä toiminnallisia työtapoja yläkouluun ja toiselle asteelle - siis miksi keksiä pyörää uudestaan, kun voi viedä pyörää jo eteenpäin?


  • Aivot liikkeelle!
Ilmestyy 30.9.2016
1. painos, 2016
ISBN 978-952-451-717-1
229 sivua
NidottuKun koulupäivän aikana saa välillä liikkua ja käyttää kehoaan monipuolisesti, aivot aktivoituvat ja oppiminen tehostuu. Alakoulussa liikkumisen yhdistäminen opetukseen on jo melko yleistä, mutta miten se onnistuu aineenopetuksessa?
Tässä kirjassa esitellään runsaasti työtapoja, joissa liikkuminen yhdistyy luonnolliseksi osaksi oppituntia — ihan tavallisessa luokassa ja ilman erityisiä välineitä. Ison osan vinkeistä voi toteuttaa saman tien ilman minkäänlaista etukäteisvalmistelua. Mukana on myös laajempia oppimiskokonaisuuksia, joiden toteuttamiseen annetaan kattavat ohjeet. Lisäksi kerrotaan, miten esimerkiksi mobiililaitteita ja luokkahuoneen ulkopuolisia ympäristöjä voi hyödyntää liikkumisen lisäämiseksi. Esitellyt vinkit on kehitetty käytännön opetustyössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti